Pénzkövetelések behajtásának biztosítása és gyorsítása az új Ptk. alapján – Online képzés


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. december 31-ig

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA:
16 900 Ft + Áfa / fő.

JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

Dr. Kerepesy Krisztián bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

dr. Kerepesy KrisztiánDr. Kerepesy Krisztián 1980-ban született, 2003-ban “summa cum laude” avatták doktorrá az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáit 2007-ben tette le “kitűnő” eredménnyel. 2003-tól fogalmazóként, 2007-től bírósági titkárként, 2009-től bíróként dolgozik. Bírói kinevezése után a Pesti Központi Kerületi Bíróságon vagyonjogi ügyeket tárgyalt, 2012. áprilisától a Közigazgatási és Igazságügyi minisztériumban az új Ptk. megalkotásáért felelős munkacsoport tagja berendelt bíróként. 2013. január 1-től a Fővárosi Törvényszékre felrendelt bíróként másodfokú bírói munkát végez.

A cégek eredményes működésének legnagyobb akadályai a kifizetetlen számlák… Ismerje meg, hogy az új Polgári Törvénykönyv és az eljárási jogszabályok milyen (legális…) lehetőségeket adnak az Ön kezébe ahhoz, hogy lehetőség szerint minél jobban bebiztosítsa és meggyorsítsa pénzköveteléseinek a behajtását!

TÉMAKÖRÖK: A pénztartozás, a késedelmi kamat, a 40 EUR költségátalány ▪ Amit már nem lehet: a fiduciárius biztosítékok (biztosítéki opció, engedményezés, stb.) ▪ Amit (általában) nem érdemes: a tulajdonjog fenntartása ▪ A jelentősen megváltozott. zálogjog. Az óvadék, a kezesség, a garancia. A tartozáselismerés ▪ A faktoring és az engedményezés új fogalma ▪ Mire jók az általános szerződési feltételek (ÁSZF)? ▪ Mire jó egy közokiratba / teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt szerződés? ▪ Az ideiglenes intézkedés, a biztosítási intézkedés. A végrehajtási záradék előnyei ▪ Dióhéjban a váltó előnyeiről és a felhatalmazásos inkasszóról ▪ A követelés behajtása másoktól: örökösök, (volt) tagok, vezető tisztségviselők

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.