Ingatlanjog – Az ingatlan bérbeadásból származó gyakorlati problémák és megoldásuk – Online jogi képzés dr. Fónyiné dr. Kazareczki Andrea címzetes törvényszéki bíróval


Kategóriák


Az online képzés a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

Minden szerződés annyit ér, amennyit betartanak belőle, de ha már jogvita van, a leírt szövegnek nagyon nagy a jelentősége. Előadónk tapasztalata, hogy nem minden bérbeadással foglalkozó jogász van tisztában minden jogi problémával, hiszen nem lenne akkor annyi peres eljárás. A cél nem elméleti “oktatás”, kizárólag gyakorlati tapasztalatok, a perekből leszűrhető szerződési hiányosságok, ezek elkerülése, a végrehajtási nehézségek megkönnyítése.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2017. december 31-ig – Korlátlan hozzáféréssel

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA:
16 900 Ft + Áfa / fő.

ONLINE JOGI TANFOLYAM AJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

JOG:

MUNKAJOG:

KÖZBESZERZÉS:

Minden szerződés annyit ér, amennyit betartanak belőle, de ha már jogvita van, a leírt szövegnek nagyon nagy a jelentősége. Előadónk tapasztalata, hogy nem minden bérbeadással foglalkozó jogász van tisztában minden jogi problémával, hiszen nem lenne akkor annyi peres eljárás. A cél nem elméleti “oktatás”, kizárólag gyakorlati tapasztalatok, a perekből leszűrhető szerződési hiányosságok, ezek elkerülése, a végrehajtási nehézségek megkönnyítése.

TÉMAKÖRÖK: Hogyan kell szerkeszteni a bérleti szerződést, hogy érvényt tudjunk neki szerezni ▪ A későbbi bizonyítás érdekében milyen „trükkök” ajánlottak – mit fogad el a bírói gyakorlat ▪ Mit tegyünk fizetési késedelem esetén ▪ Vigyázat: megváltozott elévülést megszakító szabály az új Ptk-ban ▪ Mi a különbség jogcím nélküli használó és az önkényes beköltöző esetében  ▪ Mit vizsgál a bíróság, ha a per bérleti jogviszonyból származik ▪ Mi a hatása a közös tulajdon megszüntetésének, az ingatlan átruházásának és az öröklésnek a már meglévő bérleti szerződésre ▪ Mikor érdemes közjegyzői okiratba foglalni a bérleti szerződést ▪ Hogyan kell felmondani egy ilyen szerződést, hogy azonnal végrehajtható legyen ▪ Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy eredményesen kérhessük a végrehajtás elrendelését ▪ Mi az a befogadó nyilatkozat és mire jó ▪ Néhány szó a hatékony végrehajtásról ▪ A kifogás, mint a végrehajtó jogsértése vagy mulasztása elleni hatékony jogorvoslat ▪ Hogyan biztosíthatjuk előre, hogy legyen miből végrehajtani ▪ Ideiglenes intézkedés, biztosítási intézkedés a gyakorlatban ▪ Lehet-e a bérleti jogot árverezni ▪ Le lehet-e foglalni a bérleti díjkövetelést

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.