Bizalmi vagyonkezelés (Trust) – Lehetőségek, korlátok, jogszabályi háttér – Online jogi képzés


Kategóriák


A bizalmi vagyonkezelési szerződések (trust) létrehozását a 2014. március 15-óta hatályos 2013. évi V. törvény, az új Polgári Törvénykönyv vezette be magyar jogrendszerbe.

Ma már több, kontinentális jogrendet alkalmazó országban is lehet trustot létrehozni és a magyar gazdasági életben is megjelent az igény a rugalmasan alkalmazható bizalmi vagyonkezelői jogviszony szabályozására.

Előadóink gyakorlatorientáltan ismertetik a lehetőségeket, a hatályos jogszabályokat.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:

2017. december 31. – Korlátlan hozzáféréssel

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

ONLINE JOGI TANFOLYAM AJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

JOG:

MUNKAJOG:

KÖZBESZERZÉS:

rybaltovszkiDr. Rybaltovszki Péter igazgatósági tag Primus Trust Zrt.

 

 

 

 

dr-b-szabo-gabor

Dr. B. Szabó Gábor igazgatósági tag, Primus Trust Zrt.

 

 

 

 

 

dr-menyhei-akosDr. Menyhei Ákos igazgatósági tag, Primus Trust Zrt

 

 

 

 

 

Ddr.magyar-csabar. Magyar Csaba igazgatósági tag, Primus Trust Zrt.

 

 

A bizalmi vagyonkezelés a vagyonmentés legális formája? A bizalmi vagyonkezelési szerződések (trust) létrehozását a 2014. március 15-óta hatályos 2013. évi V. törvény, az új Polgári Törvénykönyv vezette be magyar jogrendszerbe. Ma már több, kontinentális jogrendet alkalmazó országban is lehet trust-ot létrehozni és a magyar gazdasági életben is megjelent az igény a rugalmasan alkalmazható bizalmi vagyonkezelői jogviszony szabályozására. Előadóink gyakorlatorientáltan ismertetik a lehetőségeket, a hatályos jogszabályokat.

TÉMAKÖRÖK: Vagyonvédelem és privacy – „van élet az offshore után”  ▪ A vagyonvédelem és a személyes vagyonnal kapcsolatos nyilvánosság jelenkori kihívásai és a bizalmi vagyonkezelés, mint ezekre válaszul szolgáló intézményrendszer ▪ Transzparencia – hatékonyság, diszkréció ▪ A bizalmi vagyonkezelés felépítése, felek a jogviszonyban, lehetőségek, korlátok, jogszabályi háttér ▪ Nemzetközi adóinformáció csere és a bizalmi vagyonkezelés ▪ A nemzetközi információcsere adóügyi vetülete, a hagyományos rendszerek kihívásai, a bizalmi vagyonkezelés elhelyezkedése az információcsere új világában ▪ Rugalmas üzleti megoldások ▪ Gyakorlati megoldások, hasznos ötletek, kiaknázható lehetőségek

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezés után visszaigazoló e-mailt kap. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek, úgy hogy a banki átutaláskor kérjük a megjegyzés rovatban a díjbekérő sorszámát feltüntetni. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Online képzéseinkhez oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
Az online képzések megkezdéséhez szükséges technikai követelmények:

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8/10
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja.
Mobil eszközök: Az online képzések mobileszközökön (tablet, okostelefon) való megjelenítése, megtekintése támogatott!
FIGYELEM! A kreditpontos online képzések, tanfolyamok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön fellépő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.