Munkajog 2016. – Online jogi képzés az FKMB bíróival


Kategóriák


mje_fsz


A képzés
Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült!

systemmedia_áll_kicsi

dr-sivo-daras-orsolya

Dr. Sívó-Darás Orsolya bíró

Az előadás bemutatja a Munka Törvénykönyve 2016-ra tervezett módosításait. Részletesen foglalkozik a munkaviszony létesítésének, a munkaszerződés tartalmának gyakori kérdéseivel. Kitérünk arra, hogy milyen körben érvényesül a munkáltató egyoldalú szabályozási, utasítási lehetősége és milyen rugalmas foglalkoztatási lehetőségek adottak. Foglalkozunk a munkaszerződés módosítással, a munkaszerződés teljesítése során felmerülő munkavállalói magatartások szabályozásával, az esetleges kötelezettségszegések szankcionálásával.

kulisity_maria

Dr. Kulisity Mária bíró

Végezetül a munkaviszony megszüntetés általános témaköreivel zárul az előadás: milyen formában, határidővel szüntethető meg a munkaviszony, milyen felmondási tilalmak, korlátozások érvényesülnek, mi a követendő eljárása a munkaviszony megszüntetés esetén, mi követelhető jogellenes megszüntetés esetén. Az előadók az immár három éves Munka Törvénykönyve eddig kialakult bírói gyakorlatára is kitérnek.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
2016. június 20-tól 2016. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

dr. Bogdán Zsuzsanna (OEP) - ONLINE képzés

kulisity_mariaDr. Kulisity Mária bíró, Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság

 

 

dr-sivo-daras-orsolyaDr. Sívó-Darás Orsolya bíró, Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság

Az előadás bemutatja a Munka Törvénykönyve 2016-ra tervezett módosításait. Részletesen foglalkozik a munkaviszony létesítésének, a munkaszerződés tartalmának gyakori kérdéseivel. Kitérünk arra, hogy milyen körben érvényesül a munkáltató egyoldalú szabályozási, utasítási lehetősége és milyen rugalmas foglalkoztatási lehetőségek adottak. Foglalkozunk a munkaszerződés módosítással, a munkaszerződés teljesítése során felmerülő munkavállalói magatartások szabályozásával, az esetleges kötelezettségszegések szankcionálásával. Végezetül a munkaviszony megszüntetés általános témaköreivel zárul az előadás: milyen formában, határidővel szüntethető meg a munkaviszony, milyen felmondási tilalmak, korlátozások érvényesülnek, mi a követendő eljárása a munkaviszony megszüntetés esetén, mi követelhető jogellenes megszüntetés esetén. Az előadók az immár három éves Munka Törvénykönyve eddig kialakult bírói gyakorlatára is kitérnek.

TÉMAKÖRÖK: A munkaviszony létesítése, a munkaszerződés tartalma ▪ A munkabér, a munkavégzési hely, a munkaidő meghatározása ▪ Határozott idejű munkaviszony létesítése ▪ A törvény szabályaitól való eltérés lehetősége a munkavállaló javára és hátrányára ▪ A munkáltatói szabályozás köre és tartalma ▪ A rugalmas foglalkoztatás lehetőségei ▪ Általános magatartás követelmények, a személyiségi jogok szabályozása, védelme ▪ A munkaszerződés módosítás esetei ▪ A munkaszerződés teljesítése ▪ A munkáltató utasítási joga és annak korlátai ▪ A munkavállaló magatartásának megítélése ▪ A munkaviszony megszüntetése ▪ A felmondások gyakorlata ▪ Eljárás és kifizetések a munkaviszony megszüntetés esetén ▪ A jogellenes megszüntetés jogkövetkezménye

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lejatszo_kereses

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.