Az ingatlan bérbeadásból származó gyakorlati problémák és megoldásuk – Jogi képzés dr. Fónyiné dr. Kazareczki Andrea címzetes törvényszéki bíróval


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. szeptember 22. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.
Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. szeptember 14-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron,
 • amennyiben 2015. szeptember 15. és 2015. szeptember 21. között regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2015. szeptember 22-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

BÓNUSZ KEDVEZMÉNY!

Minden résztvevőnk (tantermi és online) megkapja az alábbi ONLINE képzésünket INGYENESEN!

A fizetési meghagyásos eljárás lépésről-lépésre (2015) – Online képzés
ELŐADÓ: Dr. Szécsényi-Nagy Kristóf jogi ügyvezető, Magyar Országos Közjegyzői Kamara
AJÁNLÓ: Ismerkedjen meg a közjegyzői fizetési meghagyásos eljárás elméletével és gyakorlatával, lépésről-lépésre.
A KÉPZÉS MENETE: tematikusan kereshető!
IDŐTARTAM: 2 óra 5 perc

(Amennyiben igényli a képzést, jelezze jelentkezéskor a “Megjegyzés” mezőben!)

ONLINE KÉPZÉS:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉPZÉSAJÁNLÓ:

************************************************************
A konferenciáinkból készült ONLINE képzések:

 • Fónyiné dr. Kazareczki Andrea csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró, Pesti Központi Kerületi Bíróság

Előadó: Fónyiné dr. Kazareczki Andrea csoportvezető-helyettes  bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

Minden szerződés annyit ér, amennyit betartanak belőle, de ha már jogvita van, a leírt szövegnek nagyon nagy a jelentősége. Előadónk tapasztalata, hogy nem minden bérbeadással foglalkozó jogász van tisztában minden jogi problémával, hiszen nem lenne akkor annyi peres eljárás. A cél nem elméleti “oktatás”, kizárólag gyakorlati tapasztalatok, a perekből leszűrhető szerződési hiányosságok, ezek elkerülése, a végrehajtási nehézségek megkönnyítése. Várjuk az előre feltett kérdéseket, amelyek segítségével előadónk célirányosabb előadást tud tartani.

Lapozzon bele a szakmai anyagba!

 

A bérleti szerződés formái, tartalma, szükséges mellékletei ▪ Teendők fizetési késedelem esetén ▪ Kártérítési igények ▪ A rendeltetésellenes használat következményei ▪ A bérlő szavatossági igényei ▪ Jogcím nélküli lakáshasználat, fizetési kötelezettség ▪ Mit vizsgál a bíróság bérleti jogviszonyból eredő perekben ▪ A közjegyzői okirat jelentősége a végrehajtás szempontjából, a közokiratba foglalt szerződés felmondásának alakiságai, hatáskör ▪ A végrehajtás elrendelésének feltételei jogerős bírósági határozat ill. közjegyzői okiratba foglalt szerződés alapján ▪ A befogadó nyilatkozat jelentősége ▪ A végrehajtás foganatosítása ▪ Moratórium ▪ A helység kiürítése végrehajtásának általános és különös szabályai ▪ Önkényesen elfoglalt lakás kiürítésének szabályai ▪ Az ideiglenes intézkedés és a biztonsági intézkedés szerepe, jelentősége ▪ A felszámoló jogai a felszámolás alatt álló cég bérlőjével szemben ▪ A felszámolói értékesítési pályázat ▪ A korlátozott birtokba adás ▪ A végrehajtási kifogás, mint a végrehajtó mulasztása elleni jogorvoslat  ▪ KONZULTÁCIÓ

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.