Ellenőrizzen legálisan! – Munkahelyi adatkezelési szabályok, adatvédelem – A munkáltató és munkavállaló jogai és kötelezettségei – Jogi Reggeli


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. szeptember 23. (szerda), 9-12-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő


IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. szeptember 21-ig regisztrál,
  20% KEDVEZMÉNNYEL 13 520 Ft + Áfa / fő áron  jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2015. szeptember 21-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 11 830 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

ONLINE KÉPZÉS:

Részvételi díj: 14 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉPZÉSAJÁNLÓ:

************************************************************
A konferenciáinkból készült ONLINE képzések:

kulisity_mariaDr. Kulisity Mária bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság

 

 

Előadó: Dr. Kulisity Mária bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság

Dr. Kulisity Mária bíró elérhető képzései:

 1. Munkajogi aktualitások 2015. – Online képzés

Képzésünket ajánljuk:

 • jogászoknak, jogi képviselőknek, adatvédelmi felelősöknek,
 • HR munkatársaknak,
 • cégvezetőknek.

Hogyan, milyen eszközökkel ellenőrizheti legálisan a munkáltató a munkavállaló munkavégzését? Miként lehet betekinteni a munkavállalók levelezésébe, számítógép használatába, az internetforgalmon, a közösségi hálózatok használata miként felügyelhető, mik a kamerás és GPS megfigyelés lehetőségei? Mik az adatkezelési szabályok a felvételi eljárás és a munkaviszony fennállása alatt? Milyen jogai vannak a munkavállalóknak az adatkezelés során és milyen munkaviszonyból származó kötelességei? Miként biztosítható a munkáltató jogos gazdasági érdekeinek, jó hírnevének és üzleti titkainak védelme? Felhasználhatók-e a titkos felvételek a bíróságon, ha igen, miként? Előadónk a részletesen sorra veszi ezeket a kérdéseket és gyakorlati példákkal ismerteti a hatályos szabályozást bemutatva a bírói gyakorlatot is.

Lapozzon bele a múlt évi rendezvényünk szakmai anyagába!

 

A munkahelyi adatvédelem szabályozása, az adatkezelés általános előírásai és munkajogi specifikumai ▪ Személyes és különleges adat kezelése, tájékoztatás, hozzájárulás, érdekmérlegelés, bizonyítási nehézségek, az önkéntesség megítélése ▪ A személyiségi jogok védelme, korlátozása ▪ A munkáltató jogos gazdasági érdekeinek védelme, az üzleti titok megőrzésének lehetőségei ▪ A munkáltató jó hírnevének védelme, a munkavállaló véleménynyilvánításának joga, korlátai ▪ A munkavállaló munkahelyen kívüli magatartásának megítélése ▪ A felvételi eljárás során történő adatkezelés, menete ▪ A munkaviszony fennállása alatt felmerülő adatkezelés ideje, módja ▪ A várandósság bejelentése ▪ A munkavállalók ellenőrzésének jogszerű lehetőségei ▪ A jogellenesen megszerzett bizonyítékok, titkos felvételek felhasználása   ▪ KONZULTÁCIÓ

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.