Bizalmi vagyonkezelés (Trust) – Lehetőségek, korlátok, jogszabályi háttér – Jogi képzés


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


FIGYELEM!
A KÉPZÉS IDŐPONTJA MEGVÁLTOZOTT!

A magyar gazdasági életben is megjelent az igény a rugalmasan alkalmazható bizalmi vagyonkezelői jogviszony szabályozására. Előadóink gyakorlatorientáltan ismertetik a lehetőségeket, a hatályos jogszabályokat.
Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!

A KÉPZÉS (ÚJ) IDŐPONTJA:
2016. október 24. (hétfő), 10-13:15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.
– A részvételi díj tartalmazza az ellátást (Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.)

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. október 21-ig regisztrál,
    40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
  • Amennyiben 2016. október 21-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

KAPCSOLÓDÓ RENDEZVÉNYÜNK

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

dr-b-szabo-gaborDr. B. Szabó Gábor igazgatósági tag, Primus Trust Zrt.

 

 

 

 

 

dr-menyhei-akosDr. Menyhei Ákos igazgatósági tag, Primus Trust Zrt.

 

 

 

 

 

dr.magyar-csabaDr. Magyar Csaba igazgatósági tag, Primus Trust Zrt.

 

 

 

 

 

  • Dr. Rybaltovszki Péter igazgatósági tag, Primus Trust Zrt.

A bizalmi vagyonkezelési szerződések (trust) létrehozását a 2014. március 15-óta hatályos 2013. évi V. törvény, az új Polgári Törvénykönyv vezette be magyar jogrendszerbe. Ma már több, kontinentális jogrendet alkalmazó országban is lehet trustot létrehozni és a magyar gazdasági életben is megjelent az igény a rugalmasan alkalmazható bizalmi vagyonkezelői jogviszony szabályozására. Előadóink gyakorlatorientáltan ismertetik a lehetőségeket, a hatályos jogszabályokat.

Vagyonvédelem és privacy – „van élet az offshore után”  ▪ A vagyonvédelem és a személyes vagyonnal kapcsolatos nyilvánosság jelenkori kihívásai és a bizalmi vagyonkezelés, mint ezekre válaszul szolgáló intézményrendszer ▪ Transzparencia – hatékonyság, diszkréció ▪ A bizalmi vagyonkezelés felépítése, felek a jogviszonyban, lehetőségek, korlátok, jogszabályi háttér ▪ Nemzetközi adóinformáció csere és a bizalmi vagyonkezelés ▪ A nemzetközi információcsere adóügyi vetülete, a hagyományos rendszerek kihívásai, a bizalmi vagyonkezelés elhelyezkedése az információcsere új világában ▪ Rugalmas üzleti megoldások ▪ Gyakorlati megoldások, hasznos ötletek, kiaknázható lehetőségek ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.